VERDURE GUSTOSE AL FORNO

INGREDIENTI

Una cipolla

1 porro

Mezzo peperone

2 zucchine

2 melanzane piccole

1 pomodoro 

1 cucchiaio di olio evo

Sale

Origano, basilico, rosmarino secondo il proprio gusto.

Tagliate tutte le verdure. Dei pomodori ltogliete i semi. 

Noi abbiamo tagliato anche la cipolla rossa molto finemente ma nulla vieta di lasciarla più grossa.

Mettete tutte le verdure su una teglia ricoperta da carta forno, salatele e ungetele con un cucchiaio d'olio d'oliva.

Aggiungete origano e se volete anche del rosmarino.
Mettete in forno preriscaldato ventilato a 180 ° per 10 minuti nella parte bassa e alzate per altri 15-20 minuti nella parte centrale del forno.

Verso la fine aggiungete anche qualche foglia di basilico.
INGREDIENTS

An onion

1 leek

Half a pepper

2 courgettes

2 small aubergines

1 tomato

1 tablespoon of extra virgin olive oil

salt

Oregano, basil, rosemary according to your taste.

Cut all the vegetables. Take the seeds out of the tomatoes.

We have also cut the red onion very finely but nothing prevents you from leaving it bigger.
 


Put all the vegetables on a baking tray covered with parchment paper, add salt and grease them with a spoonful of olive oil.

Add oregano and if you want also rosemary.
 

Put in a preheated oven ventilated at 180 ° for 10 minutes in the lower part and move it for another 15-20 minutes to the central part of the oven.

Towards the end also add some basil leaves.

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