BULGUR AL SAPORE DI MARE



Ingredienti per 4 persone:
1confezione da 250 g di bulgur e quinoa
2 zucchine piccole
5/6 pomodorini
1 confezione surgelata di frutti di mare ( se preferite potete usare pesce fresco)
olio evo
prezzemolo fresco o surgelato
peperoncino macinato

Preparare il bulgur facendolo cuocere in acqua bollente salata e seguendo le istruzioni sulla confezione. In un tegame rosolare con un filo d'olio le zucchine tagliate a tocchetti, aggiungere il misto di pesce (calamari, vongole, cozze, gamberi) e i pomodorini tagliati. Aggiungere una spolverata di peperoncino e cuocere per 5 minuti a fuoco vivace. Cospargere con prezzemolo e proseguire la cottura per altri 5 minuti. Condire il bulgur e servire caldo.

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Ingredients for 4 people:

1 packet of 250 g of bulgur and quinoa
2 small courgettes
5/6 cherry tomatoes
1 frozen seafood pack (if you prefer you can use fresh fish)
extra virgin olive oil
fresh or frozen parsley
ground chili pepper


Prepare the bulgur by cooking it in boiling salted water and following the instructions on the package. In a pan brown the zucchini cut into small pieces with a little oil, add the mixture of fish (calamari, clams, mussels, shrimps) and the previously cut cherry tomatoes. Add a sprinkling of hot chilli pepper and cook for 5 minutes on high heat. Sprinkle with parsley and continue cooking for another 5 minutes. Season the bulgur and serve hot.

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